Onkamaan Erämiehet

Eränkävijöiden seurassa jo vuodesta 1953

Erämiehet

Hirvipaisti siirtyy tältä syksyltä ensi vuoteen, koronatilanteen vuoksi. Maanomistajia ja muita yhteistyökumppaneita kiittäen.
Onkamaan Erämiehet ry

Uutuus.

Nyt voit maksaa lihat myös tilisiirrolla. FI74 5506 0050 2048 72 Suorita maksu viimeistään lihanjakoa edeltävänä päivänä klo 16.00 mennessä. Tilille lihoja maksaessa laita viestikenttään sana Lihat. Jos maksaja eri, kuin jahdissa ollut tai maksat useammat lihat niin nimet viestikenttään. Käteismaksu normaalisti ennen jakoa. Jos löytyy 5€ seteleitä niin hyvä. Ei lopu rahastonhoitajan vaihtokassa heti.

Merkitse seuraavaan hirvijahdin osallistujalistaan nimesi perään selkeä iso K kirjain, jos haluat keittolihaa. Nimi ilman K-kirjainta, saa saman painoisen määrän jauhelihaa. 🥩 Paistilihan määrä molemmissa pusseissa sama.

 

JÄSENTIEDOTE

Hirvipassiin tulevalta vaaditaan voimassa oleva merkki. Laki velvoittaa hirvi- ja peurajahtiin osallistuville oranssin päähineen ja liivin.

Mahdollisista hirvipeijaisista ilmoitetaan myöhemmin.

Riistakiintiöt:

Yksi metso, kolme teertä, yksi fasaani, neljä jänistä, yksi metsäkauris sekä rusakko vapaa 1.9. alkaen.

Jäsenen mukana saa seuraan kuulumaton henkilö metsästää pienpetoja ilman vieraskorttia. Mahdollinen saalis on pois isännän kiintiöstä. Muulloin vaaditaan vieraskortti, 10 €.

Kilpailut:

Ilmoitetaan netissä www.onkamaaneramiehet.fi

 

HUOM! JÄSENMAKSU

25€ maksetaan 31.08.2021 mennessä, jäsenen/jäsenten nimi/nimet viestikenttään, jos eri kuin maksaja. Onkamaanerämiehet, Osuuspankki: FI74 5506 0050 2048 72

 

Linkistä löytyy erämiesten hirvirata vuorot. liikkuva taulu ei toistaiseksi käytössä. Turvallisuustarkastajilla oli jotain huomautettavaa... Tietoa liikkuvasta radasta lähipäivinä. https://maavoimat.fi/harjoitus-ja-ampuma-alueiden-varaukset

 

Jäsen anomuksen tulee toimittaa kesä- ja joulukuun loppuun mennessä.

 

Riistakiintiöt: yksi metso, kolme teertä, yksi fasaani, 4 jänistä, 1 metsäkauris, rusakko vapaa 1.9. alkaen. Jäsenen mukana saa seuraan kuulumaton metsästää pienpetoja ilman vieraskorttia, muulloin vaaditaan vieraskortti 10 e. Mahdollinen saalis pois isännän kiintiöstä.

 

Erämiesten pienriista pyyntialueet: Kartta

 

Lupinmäen ja Vallimontun ampumarata vuorot peruttu toistaiseksi.

 

Onkamaan osakaskunnan Tiedote ladattavissa Osakaskunnan välilehdeltä

 

Kuva: Metsäkylä ja Kannusjärvi ratojen harjoittelu mahdollisuus

 

Erämajan vuokrausta hoitaa Tapio Tilli 0503559757

  


----------------------------------- 
Suurpetohavainnot tulee ilmoittaa Ari Suihkolle puhelimitse 050 4948252 tai sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


 

Päivitetty 25.10.2021